Ha elakadtál a vállalkozásodban és a segítséget az online marketing területéről várod, akkor a legjobb helyen vagy!

Ez egy 1 órás intenzív és a számodra is érthető konkrét, "rizsamentes" tanítás arról amiért igénybe vetted ezt a szolgáltatást.

Ha elakadtál a vállalkozásodban és a segítséget az online marketing területéről várod, akkor a legjobb helyen vagy!

Ez egy 1 órás intenzív és a számodra is érthető konkrét, „rizsamentes” tanítás arról amiért igénybe vetted ezt a szolgáltatást.

N

Valódi garanciával

N

Mellébeszélés nélkül

N

Egyszeri 90%-os engedménnyel

Igen, jól látod:

90%-OS EGYSZERI BEMUTATKOZÓ ENGEDMÉNNYEL!

Érdemes 2 perc alatt végigolvasnod, nem biztos, hogy lesz még egy ilyen lehetőséged…

Alapelv: kérdezz bármit, vagy ha nem tudsz, mutatom az utat. Ne félj akkor sem ha zöldfülű vagy, örömmel megmutatom az alapokat és kiokosítlak. Nálam nem tudsz hülyeséget kérdezni!

Igen, jól látod:

90%-OS EGYSZERI BEMUTATKOZÓ ENGEDMÉNNYEL!

Érdemes 2 perc alatt végigolvasnod, nem biztos, hogy lesz még egy ilyen lehetőséged…

Alapelv: kérdezz bármit, vagy ha nem tudsz, mutatom az utat. Ne félj akkor sem ha zöldfülű vagy, örömmel megmutatom az alapokat és kiokosítlak. Nálam nem tudsz hülyeséget kérdezni!

Ismerős gondolatok?

t

Ugye téged is foglalkoztat, hogyan szerezz új vevőket folyamatosan?

t

Hol és hogyan hirdess, hogy ne az ablakon szórd ki a pénzedet és valóban plusz bevételed legyen belőle?

t

Hogyan adj el a meglévő vevőidnek sokkal többet mint most?

t

Hogyan építsd fel a weboldalaidat annak érdekében, hogy 100%-osan biztos lehess abban, hogy nem hibáztál?

Fogadjunk, hogy van legalább 3 olyan kérdésed az online marketingeddel kapcsolatban amire szeretnél tűhegy pontos választ kapni most azonnal!

Jól gondolom?

Mert ha igen, akkor az 1 órás tanácsadás szolgáltatásom igénybevételével az összes kérdésedre érthető, pontos és gyorsan megvalósítható válaszokat fogsz kapni.

Képzeld el, hogy mostantól:

R

Pontosan tudni fogod hogyan szerezz folyamatosan új vevőket.

R

Hogyan adj el egyre többet és többet a régieknek.

R

Hol és hogyan hirdess annak érdekében, hogy a befektetett összeged többszöröse térüljön meg.

R

Ha van bármilyen online marketinggel kapcsolatos kérdésed, akkor tűhegy pontos választ fogsz rá kapni.

Üdvözöllek!

Káli Gábor vagyok, végzettségem szerint is online marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó.

Egy megrögzött online marketing mániás. Ez a munkám, a hobbim és az életem több, mint 10 éve.

9

Én nem elméleti szakértő vagyok, aki olyan jótanácsokkal fog ellátni, aminek az egyik felét nem érted, a másik felének a megvalósításához pedig egy komplett csapatot kell hadirendbe állítanod milliós pluszköltségért.

9

Tőlem olyan gyakorlati tanácsokat fogsz kapni, ami úgy fogja tudni megoldani a problémáidat, megválaszolni a kérdéseidet, hogy nemcsak érteni fogsz mindent, de akár még aznaptól el is fogod tudni kezdeni a megvalósítást. Megmutatom a pontos utat ahhoz, amit el szeretnél érni.

9

Egy térképet kapsz, amit könnyedén fogsz tudni használni. Az összes bizonytalanságot, kérdést ami most benned van, egy mozdulattal fogod tudni áthúzni!

Miért vagyok benne ennyire biztos?

Mert saját magamon teszteltem legelőször.

Több, mint 10 évig dolgoztam Magyarország egyik vezető médiumánál, a HVG Kiadó Zrt.-nél. Szó szerint nagyságrendileg 1 milliárd forintot termeltem évente csak én a cégnek, amikor úgy döntöttem, hogy elég.

Hiszen a tudás és a tapasztalat bennem van, ezt bárkinek meg tudom csinálni.

De mivel nem szertek zsákbamacskát árulni, ezért elsőként magamon próbáltam mindezt ki.

Az évek alatt nehezen megspórolt pénzemet kockáztatva egy társammal létrehoztunk egy olyan válllakozást, ami a tudásomat használva fél év alatt az adott szegmensben Magyarország 3. legnagyobb forgalmú cége lett.

Több, mint 6 évig voltam a tulajdonosa, ügyvezetője. Gyakorlatilag egy önműködő bevételtermelő céget hoztunk létre, olyat, amire a legtöbb vállalkozó csak vágyik.

Az ügyvezetés mellett folyamatosan jöttek a barátok, ismerősök, megkeresései, hogy segítsek nekik eligazodni az online marketing egy-egy területén.
Nem volt elég vevőjük, volt egy kis pénzük hirdetni és eredményt akartak, növelni akarták az e-mailjeik megnyitási arányát, a következő szintre akarták vinni a vállalkozásukat, de a sort még sokáig folytathatnám.

A végén azt vettem észre, hogy már többet foglalkozom a tanácsadással, mint a cégemmel.

Ez hogy lehet?-kérdeztem magamtól.
Ekkor tudatosult bennem, hogy jelenleg nem azt csinálom amire igazán vágyom.

Ami igazán lázba hoz nem más, mint vállalkozások problémiát megoldani az online marketing segítségével.

Változtatni akartam.
Megbeszéltem a társammal, és a céget eladtuk.
A pénz egy részéből vásároltam magamak egy olyan otthont Budapest egyik legfrekventáltabb kerületében, amiről 6 évvel ezelőtt még álmodni sem mertem volna, megvettem azt az autót amire mindig is vágytam és tudtam, hogy a családom anyagi biztonságban van.

Ezután végre azzal foglalkozhattam ami valóban a mindenem:
a gyakorlati online marketing tanácsadás.
Hiszen saját magamon bizonyítottam be, hogy tökéletesen működik!

Ez mind jellemző lesz az 1 órás tanácsadásra:

Teljesen érthető nyelvezet.

Gyakorlati tanácsok a Te vállalkozásodra szabva. Mit csinálj konkrétan, hogy elérd a célt, ami miatt megkerestél.

Sok olyan információ birtokában leszel, amiről korábban még nem is hallottál és megoldást fognak jelenteni.

Azonnal el fogod tudni kezdeni a megvalósítást.

Mit mondanak, akikkel már együtt dolgoztam?

A semmiből építettem fel Magyarország egyik legsikeresebb közösségi vásárló oldalát évi többszázmilliós árbevétellel. Ennek 50%-os tulajdonosa voltam amíg fel nem vásárolták.

A másik 50% a társamé volt, aki jelenleg a Magyarországon piacvezető, több, mint egymilliárd forglamú Pagony gyermekkönyv kiadó és bolthálózat tulajdonosa.

Gáborral évekig dolgoztunk együtt, úgyhogy tapasztalatból állíthatom, ha egy célt el akar érni – akár magának, akár másnak, legyen az bármilyen kis ügy, vagy hosszú távú eredmény -, azt el is éri. Az ügyet nem engedi el, amíg meg nem találja a megoldást.

És ugyanez elmondható a tudásáról is: ahogy folyamatosan, pontosan és a lehető legmélyebben merül bele az adott témába. Egyenes és szókimondó, nincs köntörfalazás, nála mindig tudhatod, mi a valódi helyzet.

Schlesinger Haim (www.pagony.hu)

Egy több tíz éves szakmai tapasztalattal rendlekező reumatológus főőrvos kérte abban a segítségemet, hogy a magánpraxisa holtidőszakait hogy lehetne megtölteni.

Én egy szakorvos vagyok, aki az életét a gyógyításnak szentelte. Ha fáj valakinek a dereka, háta, keze, térde, meggyógyítom. De arról fogalmam sem volt, hogy mi az „online marketing” pláne arról, hogyan működik. Én egy dolgot szerettem volna: a magánrendelésem holtidőszakait betegekkel kitölteni.

Gábor személyisége elvarázsolt.
Ő a szakmájában egy vérbeli profi, aki képes még egy olyan marketing antitalentumnak, mint én is olyan kézzelfogható és könnyen megvalósítható tanácsokat adni, amik működnek a való életben.
Olyan nyelven magyaráz, olyan szavakat használ, amiket érteni lehet, mégis minden egyes mondatából visszatükröződik a tudás legmélye. Soha nem a levegőbe beszél, mindig mindent adtokkal támaszt alá és indokol.

Dr. Grósz Éva (www.reumaorvos.hu)

Magyarország egyik közkedvelt programokat és szállásokat kínáló weboldalának tulajdonosnője keresett meg azzal, hogy szeretné a vállalkozását a következő szintre emelni. Közel 10 éve működnek
folyamatosan, rengetegen használják őket, de úgy érzezte, hogy eljött az idő egy nagy ugráshoz.

Akkor fordultam a Gáborhoz segítségért, amikor úgy éreztem, hogy megrekedt a vállalkozásom és megújulásra, egyedi online megoldásokra volt szükségünk a versenyképesség fenntartásához. Már az első tanácsadást követően olyan értékes ötleteket, útmutatókat és inspirációkat kaptam, hogy nem volt kérdés számomra; a vállalkozásom a legjobb kezekbe került. Gábor, az auditálást követően egy olyan hosszú távú online stratégiát javasolt, amelynek segítségével a kitűzött célokat a leghatékonyabban tudjuk elérni. Pontos, precíz, gyakorlatias és maximalista!

Barna Adrienn (www.travelbooggie.hu)

Egy több, mint 10 éve saját tulajdonú céget működtető fiatalos hölgy, aki maga is ért az online marketinghez szeretett volna konkért választ kapni olyan kérdésekre, aminek a segítségével a következő szintre emelheti a vállalkozását.

Nagyon sokat tájékozódtam a neten, amíg Gábor mellett tettem le a voksomat. Olyan szakértőt keresetem, akinek a fő profilja a tanácsadás, a kérdések megválaszolása. A legtöbben „1000” dolgot felsorolnak az oldalukon a szövegírástól, a webdesign készítésig, aminek az a vége, hogy igazán jól sajnos egyikhez sem értenek.

Éppen ezért olyan valakire volt szükségem, aki valóban ért a szakmájához (nem csak mondja) és ha felteszek neki néhány szakmaibb kérdést, akkor nem kér „pici türelmet”, hanem zsigerből és pontosan válaszol.
Gábor pont ilyen. Látszik rajta, hogy ez az élete, éjjel-nappal ezzel foglalkozik és nincs olyan kérdés, ami kifoghat rajta. Annyira pontos, kézzelfogható megoldásokat kaptam, melyekre egyrészt magamtól biztosan nem jöttem volna rá, másrészt, amit én mindig hiányoltam korábban, kerek egésszé alakították a marketingemet.

Ezt megelőzően, blogoltam, postoltam, hirdettem, de valahogy mindig azt éreztem, hogy nem alkot egy egészet amit csinálok.
Az egyik legjobb szakmai döntésemnek tartom, hogy tanácskoztam vele.

Gelencsér Katalin (www.doidycup.hu)

Egy okosotthonokat gyártó cég újdonsült marketingvezetője keresett meg azzal, hogy segítsek neki kialakítani a cég pontos jövőbeli online marketing stratégiáját. Próbálnak sokat kommunikálni, de nem érzi kereknek és tudományos alapokon felépítettnek ez eddigieket.

Gábor alapos és mindig naprakész tudása felvillanyozza az embert. Szakmabeliként is igazi flow-élmény volt vele beszélgetni; lendületes és összefüggéseiben látja a kérdést, ami igazán nagy segítség akkor (is), ha mi elakadtunk egy adott témával. Számomra új utakat nyitott meg, amiért mindig hálás leszek neki.

Haris Mária (www.smart-home.hu)

Hol történik az 1 ÓRÁS SZEMÉLYES TANÁCSADÁS?

Ha szeretnéd, szívesen elmegyek én hozzád. Budapesten kívül összesen bruttó 10 000 Ft útiköltséget kérek attól függetlenül, hogy merre vagy (ez így sokkal egyszerűbb és nem kell számolgatni).

De ha jobb neked konzultálhatunk e-mailen is. Ebben az esetben, a megbeszélt időpontban folyamatosan leszek a gép előtt és csak a veled való levelezésre figyelek, semmi másra. Ha nem férünk bele a pont 1 órába semmi gond, folytani fogjuk, amíg nem sikerül lezárni.

Bármelyiket is választod, ez az 1 óra csak a Tied és csak Rád figyelek!

Ezt kapod INGYEN bónuszként! 

Nem hagylak Magadra a tanácsadás után sem! 

Biztos vagyok abban, hogy az egy órában annyi tudást fogok tudni átadni, amit nem győzöl majd megvalósítani. Éppen ezért teljesen természetes, hogy lesznek még kérdéseid.
Lehetőséget biztosítok egy egyszeri e-mailes konzultációra velem, Neked ingyen. Ez alatt bármit kérdezhetsz tőlem ami a megvalósítás során felmerült Benned. Kizárólag a Te kérdésedre figyelek, és a legjobb tudásom szerint válaszolok mindegyikre. Örömmel segítek, használd ki ezt a lehetőséget!
Az e-mailes egyszeri “kérdezz-felelek” konzultáció tarifaára: 10 000 Ft lenne. 

Ezt a bónuszt 10 000 Ft helyett 0 Ft-ért kapod meg.

Mennyibe kerül az 1 ÓRÁS SZEMÉLYES TANÁCSADÁS?

30 000 Ft helyett, 3 000 Ft. 90% egyszeri bemutatkozó engedménnyel.

Ennyit elköltesz egy menőbb pizzára, egy hétvégi mozijegyre popcornnal.

És míg ezeknek másnapra csak a halvány emléke marad, addig az 1 órás tanácsadás egy óriásit lökhet a bizniszeden akár a következő évekre.

1 órás Személyes Tanácsadás ára
30 000 Ft helyett: 3 000 Ft
Bónusz: E-mailes konzultáció
10 000 Ft helyett: 0 Ft
Összesen:
40 000 Ft helyett: 3 000 Ft
(bruttó)

1 órás Személyes Tanácsadás ára: 

30 000 Ft helyett:

3 000 Ft

Bónusz:
E-mailes konzultáció 10 000 Ft helyett:

0 Ft

Összesen:
40 000 Ft helyett:

3 000 Ft
(bruttó)

Miért adom oda ilyen giga kedvezménnyel?

Ennek két oka van.

Van már kiépített szép egzisztenciám és nem kenyérre kell. Azért csinálom, mert ez az életem, a hobbim. Imádom látni a mosolyt a végén, hogy olyan tudást tudtam átadni, amivel elérhető az a cél, ami eddig kilátástalannak tűnt.

És elárulok egy titkot is:
annyira biztos vagyok abban, hogy pont úgy fogok tudni segíteni, ahogy most még el sem mered képzelni, hogy nagyon remélem vissza fogsz jönni hozzám, további tanácsadásra, teljes áron 🙂 …

Sok időd nincs!

Ne gondolkodj sokáig, mert tapasztalatból mondom, hogy ilyenkor pillanatokon belül hosszú-hosszú várakozási idő szokott kialakulni…

Legyél akár

egy egyszemélyes kisvállalkozó, egy párfős cég képviselője, egy középvállalozás marketingese 100%-osan biztos vagyok abban, hogy fogok tudni segíteni és előreviszlek!

Ezek nem üres szavak! Most rögtön bebizonyítom!

Ingyen kipróbálási garancia –

NULLA RIZIKÓD VAN

Én maximálisan hiszek abban, hogy felbecsülhetetlen értékű segítséget tudok Neked adni.

Éppen ezért felajánlom, hogy PRÓBÁLJ KI TELJESEN INGYEN!

Jelentkezz!
Elkezdem a tanácsadást és 30 perc elteltével megkérdezem, hogy folytassuk-e.
Ha Te úgy döntesz, hogy mégsem azt kaptad a pénzedért, amit vártál, akkor nem folytatom.

Nincs semmilyen harag a részemről, nincs sértődöttség, pontosan ugyanolyan leszek Veled, mintha végig hallgattál volna.

Barátsággal elválunk és azonnal visszautalom az előleget.

Ennyire biztos vagyok abban, hogy egyedülálló segítséget tudok Neked nyújtani!

EGYSZERŰEN NINCS MIT VESZÍTENED, HA KIPRÓBÁLSZ!

Jelentkezés

7

Ha érdekel ez a szolgáltatás semmi más dolgod nincs, mint írj kérlek egy e-mailt a hello@kaligabor.hu e-mail címre. Elég, ha leírod 2 mondatban mit szeretnél, és én 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.

Nagyon sajnálom, de erre a szolgáltatásomra jelenleg olyan nagy a kereslet, hogy kénytelen voltam átmenetileg felfüggeszteni a megvásárlásának lehetőségét.

Ha neked nagyon fontos lenne, akkor kérlek írj e-mailt a hello@kaligabor.hu-ra.

48 órán belül visszajelzek és megbeszéljük. 🙂

Üdvözlettel:

Káli Gábor
Online marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó
hello@kaligabor.hu
www.kaligabor.hu

Ha te úgy gondolod, hogy:

N

a vállalkozásod tökéletes működik,

N

a céged pont annyi vevőt hoz, mint amennyi kell neked, 

N

egyetlen kérdésed sincs az online marketing területéről amire tűhegy pontos választ szeretnél kapni,

akkor megértem, hogy mindez egy picit sem érdekes a számodra.

De ha esetleg nem így van, akkor nem lenne érdemes időpontot foglalnod most rögtön…?

Van bármilyen kérdésed?

Írj a hello@kaligabor.hu-ra és örömmel válaszolok 48 órán belül.