Vevőre éhes vállalkozó vagy?

Akkor ez neked szól!

Érdekel hogyan tudsz adni egy lórugásnál is nagyobb lehetőséget a vállalkozásodnak ami után sokkal több lehet a bevételed?

N

Valódi garanciával

N

Mellébeszélés nélkül

N

Egyszeri 90%-os engedménnyel

1 ÓRÁS SZEMÉLYES TANÁCSADÁS ami megtanítja neked mit csinálj:

... ha azt akarod, hogy sokkal több pénzt termeljen a vállalkozásod, mint amit valaha el tudtál képzelni de bizonytalan vagy mi a Te legjobb utad ehhez!

...ha már egy vagyont költöttél hirdetésekre és mégis kidobott pénznek érzed az egészet mert elmaradt a várva várt vevőroham!

...ha telis tele vagy megválaszolatlan kérdésekkel az online marketingeddel kapcsolatban és azt akarod, hogy konkrét, érthető és gyorsan megvalósítható válaszokat kapj!

Káli Gábor vagyok, végzettségem szerint online marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó.

Egy megrögzött online marketing mániás.

Az online marketing a hobbim, a munkám és az életem. Ezt csinálom több, mint 10 éve.

Egy ismert nagyvállalatnál (HVG Kiadó Zrt.) kezdtem, egyre feljebb jutttam a ranglétrán, szó szerint kilenc számjegyű összegeket termeltem évente a cégnek, amikor úgy döntöttem elég!

Hiszen ezt bárkinek meg tudom csinálni, a gyakorlat és a tudás bennem van. Imádom, ebből diplomáztam, megállás nélkül képzem magam, tisztában vagyok a leghatékonyabb stratégiákkal és azt is tudom, hogy lehet megvalósítani őket. Napi 12-14 órában csak ezzel foglalkozom.

Ezeket érheted el ha megfogadod a tanácsadás során elhangzottakat:

Ha azért kéred a segítségem mert több vevőre van szükséged: akkor mostantól készülj fel arra, hogy futószalagon fognak érkezni hozzád a fizető vásárlók.

Ha azért kéred a segítségem mert Te is szoktál hirdetgetni itt-ott, de igazából nem kapod azt az eredményt amire vágysz: akkor mostantól készülj fel, hogy az eddigi leghatékonyabb hirdetéseket fogod megjelentetni sokkal kevesebb pénzért.

Ha azért kéred a segítségemet mert érzed, hogy valami nem kerek a marketingedben amit csinálsz, de magad sem tudod megfogalmazni, hogy mi az: akkor mostantól készülj fel, hogy olyan pontos útmutatást kapsz arról, hogy mit kellene csinálnod a célod elérése érdekében, amit térképként is használhatsz a jövőben, pontról pontra haladva benne.

Ha pedig azért kéred a segítségemet, mert nyomaszt egy olyan kérdés ebben a témában, amit eddig senki nem tudott megválaszolni neked: akkor készülj fel a pontos és érthető válaszra.

Az a célom, hogy én legyek az első akihez fordulni fogsz, ha elakadsz a vállalkozásodban!

Legyen az akár egyetlen konkrét kérdés, amire választ akarsz kapni vagy a teljes online marketing jelenléted felépítése a nulláról a teljesen automatikus vevőszerző rendszeredig.

Mit mondanak, akikkel már együtt dolgoztam?

A semmiből építettem fel Magyarország egyik legsikeresebb közösségi vásárló oldalát évi többszázmilliós árbevétellel. Ennek 50%-os tulajdonosa voltam amíg fel nem vásárolták.

A másik 50% a társamé volt, aki jelenleg a Magyarországon piacvezető, több, mint egymilliárd forglamú Pagony gyermekkönyv kiadó és bolthálózat tulajdonosa.

Gáborral évekig dolgoztunk együtt, úgyhogy tapasztalatból állíthatom, ha egy célt el akar érni – akár magának, akár másnak, legyen az bármilyen kis ügy, vagy hosszú távú eredmény -, azt el is éri. Az ügyet nem engedi el, amíg meg nem találja a megoldást.

És ugyanez elmondható a tudásáról is: ahogy folyamatosan, pontosan és a lehető legmélyebben merül bele az adott témába. Egyenes és szókimondó, nincs köntörfalazás, nála mindig tudhatod, mi a valódi helyzet.

Schlesinger Haim (www.pagony.hu)

Egy több tíz éves szakmai tapasztalattal rendlekező reumatológus főőrvos kérte abban a segítségemet, hogy a magánpraxisa holtidőszakait hogy lehetne megtölteni.

Én egy szakorvos vagyok, aki az életét a gyógyításnak szentelte. Ha fáj valakinek a dereka, háta, keze, térde, meggyógyítom. De arról fogalmam sem volt, hogy mi az „online marketing” pláne arról, hogyan működik. Én egy dolgot szerettem volna: a magánrendelésem holtidőszakait betegekkel kitölteni.

Gábor személyisége elvarázsolt.
Ő a szakmájában egy vérbeli profi, aki képes még egy olyan marketing antitalentumnak, mint én is olyan kézzelfogható és könnyen megvalósítható tanácsokat adni, amik működnek a való életben.
Olyan nyelven magyaráz, olyan szavakat használ, amiket érteni lehet, mégis minden egyes mondatából visszatükröződik a tudás legmélye. Soha nem a levegőbe beszél, mindig mindent adtokkal támaszt alá és indokol.

Dr. Grósz Éva (www.reumaorvos.hu)

Magyarország egyik közkedvelt programokat és szállásokat kínáló weboldalának tulajdonosnője keresett meg azzal, hogy szeretné a vállalkozását a következő szintre emelni. Közel 10 éve működnek
folyamatosan, rengetegen használják őket, de úgy érzezte, hogy eljött az idő egy nagy ugráshoz.

Akkor fordultam a Gáborhoz segítségért, amikor úgy éreztem, hogy megrekedt a vállalkozásom és megújulásra, egyedi online megoldásokra volt szükségünk a versenyképesség fenntartásához. Már az első tanácsadást követően olyan értékes ötleteket, útmutatókat és inspirációkat kaptam, hogy nem volt kérdés számomra; a vállalkozásom a legjobb kezekbe került. Gábor, az auditálást követően egy olyan hosszú távú online stratégiát javasolt, amelynek segítségével a kitűzött célokat a leghatékonyabban tudjuk elérni. Pontos, precíz, gyakorlatias és maximalista!

Barna Adrienn (www.travelbooggie.hu)

Egy több, mint 10 éve saját tulajdonú céget működtető fiatalos hölgy, aki maga is ért az online marketinghez szeretett volna konkért választ kapni olyan kérdésekre, aminek a segítségével a következő szintre emelheti a vállalkozását.

Nagyon sokat tájékozódtam a neten, amíg Gábor mellett tettem le a voksomat. Olyan szakértőt keresetem, akinek a fő profilja a tanácsadás, a kérdések megválaszolása. A legtöbben „1000” dolgot felsorolnak az oldalukon a szövegírástól, a webdesign készítésig, aminek az a vége, hogy igazán jól sajnos egyikhez sem értenek.

Éppen ezért olyan valakire volt szükségem, aki valóban ért a szakmájához (nem csak mondja) és ha felteszek neki néhány szakmaibb kérdést, akkor nem kér „pici türelmet”, hanem zsigerből és pontosan válaszol.
Gábor pont ilyen. Látszik rajta, hogy ez az élete, éjjel-nappal ezzel foglalkozik és nincs olyan kérdés, ami kifoghat rajta. Annyira pontos, kézzelfogható megoldásokat kaptam, melyekre egyrészt magamtól biztosan nem jöttem volna rá, másrészt, amit én mindig hiányoltam korábban, kerek egésszé alakították a marketingemet.

Ezt megelőzően, blogoltam, postoltam, hirdettem, de valahogy mindig azt éreztem, hogy nem alkot egy egészet amit csinálok.
Az egyik legjobb szakmai döntésemnek tartom, hogy tanácskoztam vele.

Gelencsér Katalin (www.doidycup.hu)

Egy okosotthonokat gyártó cég újdonsült marketingvezetője keresett meg azzal, hogy segítsek neki kialakítani a cég pontos jövőbeli online marketing stratégiáját. Próbálnak sokat kommunikálni, de nem érzi kereknek és tudományos alapokon felépítettnek ez eddigieket.

Gábor alapos és mindig naprakész tudása felvillanyozza az embert. Szakmabeliként is igazi flow-élmény volt vele beszélgetni; lendületes és összefüggéseiben látja a kérdést, ami igazán nagy segítség akkor (is), ha mi elakadtunk egy adott témával. Számomra új utakat nyitott meg, amiért mindig hálás leszek neki.

Haris Mária (www.smart-home.hu)

De ezek csak kiragadott példák.
Ha megfogadod és alkalmazod amiket megtanítok neked, akkor ugyan ezeket érheted el.

Nincs semmilyen varázslat. Csak tapasztalat és tudás amit nyíltan, adatokkal alátámasztva és érthetően osztok meg veled. Kapsz egy térképet pontos leírással a Te vállalkozásodra szabva, hogy mit hogyan csinálj. És tudod mi a legszebb az egészben? Hogy annyira egyszerűen és érthetően fogom elmagyarázni amit most még el sem tudsz képzelni.

Ha pedig benned buzog a megvalósítási akarat, és minden kétséget kizárólag rakétasebességre akarod kapcsolni a bizniszed, akkor nincs semmi ami a fejlődésed útjába állhat. Egy erőmű leszel a konkurenciádhoz képest és mosolyogva integetheszt azoknak, akik mellett elszáguldasz.

Ezt kapod pontosan az egy óra személyes tanácsadás alatt:

Alapelv: Kérdezz bármit vagy ha nem tudsz, mutatom az utat. Ne félj akkor sem ha zöldfülü vagy, örömmel megmutatom az alapokat és kiokosítlak. Nálam nem tudsz hülyeséget kérdezni!

Ez egy 1 órás intenzív és a számodra érthető konkrét, „rizsamentes” tanítás arról amiért igénybe vetted ezt a szolgáltatást. Legyen az egy konkrét kérdés a jelenlegi online jelenléteddel kapcsolatban pl.:

miért visz több pénzt a hirdetésem mint amennyit hoz?

miért nem kattintanak?

miért nem veszik?

miért megy a konkurenciának sokkal jobban amikor én sokkal többet dolgozom?

van egy kis pénzem hirdetésre, hol és hogyan költsem el?

jó a weboldalam?

mutass egy olyan sales oldal sablont amivel megtöbbszörözhetem az eladásaimat!

Vagy egy általános kérdés megválaszolása, mint például:

hogyan tudok több bevételt elérni?

hogyan lehetne nagyobb forgalmam?

hogyan hirdessek és hol, hogy ne a kukába dobjam, ha ezt és ezt akarom, ennyi és ennyi pénzem van rá?

bármilyen kérdés a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban.

Bármit kérdezhetsz ami foglalkoztat! Az alapoktól az online marketing legmélyebb bugyráig.

Ha szeretnéd, átnézem, elemzem, értékelem – és ha szükséges újratervezem – a teljes online marketing jelenlétedet annak érdekében, hogy valóban tudományos alapokon nyugvó, kerek egésszé összeállva legyen képes többszörözni a bevételedet.

Hol történik az 1 ÓRÁS SZEMÉLYES TANÁCSADÁS?

Ha szeretnéd, szívesen elmegyek én hozzád. Budapesten kívül összesen bruttó 10 000 Ft útiköltséget kérek attól függetlenül, hogy merre vagy (ez így sokkal egyszerűbb és nem kell számolgatni).

De ha jobb neked konzultálhatunk e-mailen is. Ebben az esetben, a megbeszélt időpontban folyamatosan leszek a gép előtt és csak a veled való levelezésre figyelek, semmi másra. Ha nem férünk bele a pont 2 órába semmi gond, folytani fogjuk, amíg nem sikerül lezárni.

Mennyibe kerül az 1 ÓRÁS SZMÉLYES TANÁCSADÁS?


30 000 Ft helyett, 3 000 Ft. 90% egyszeri bemutatkozó engedménnyel.

Ennyit elköltesz egy menőbb pizzára, egy hétvégi mozijegyre popcornnal. És míg ezeknek másnapra csak a halvány emléke marad, addig az 1 órás tanácsadás egy óriásit lökhet a bizniszeden akár a következő évekre.

Miért adom oda ilyen giga kedvezménnyel?

Van már kiépített szép egzisztenciám és nem kenyérre kell. Azért csinálom, mert ez az életem, a hobbim. Imádom látni a mosolyt a végén, hogy olyan tudást tudtam átadni, amivel elérhető az a cél, ami eddig kilátástalannak tűnt. Az már csak hab a tortán, hogy ha legközelebb is visszajössz egy újabb tanácsért, de már teljes áron.

„Nulla rizikód van” garancia

Én maximálisan hiszek abban, hogy felbecsülhetetlen értékű segítséget tudok Neked adni.

A csábító szavak viszont azonnal üres ígéretekké válnak ha mégsem azt kapod a pénzedért mint amire számítasz.

Ne hagyd, hogy a csalódástól való félelem visszatartson és ezt az én dolgom kezelni.

Ha a tanácsadás végén úgy látod nem azt kapod mint amire számítottál, szólj.

Én megköszönöm a lehetőséget, békében elválunk és visszautalom neked a pénzedet.

Tiéd a nyugalom, enyém a felelősség.

Jelentkezem az 1 ÓRÁS SZEMÉLYES TANÁCSADÁS-RA

7

3 000 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Simple info

1. LÉPÉS: Válaszolj a vállalkozásoddal kapcsolatos kérdésekre

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

2. LÉPÉS: Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

3. LÉPÉS: Add meg a számlázási adatokat

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha szeretnél az online marketinggel kapcsolatos, Neked hasznos praktikákról, legújabb technikákról értesülni, akkor iratkozz fel INGYENES leveleimre. Minden levél hasznodra fog válni! (Bármikor leiratkozhatsz)

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

4. LÉPÉS: Fizess bankkártyával

Miután a lenti gombra kattintottál, a rendszer átvisz az OTP Simple biztonságos fizetési felületére. Ott add meg a szükséges kártyaadatokat.

15000 Ft

Az egy óra tanácsadás sok mindenre elég lesz, de azt több éves tapasztalatból mondom, hogy mindenre biztosan nem!

Ahogy elkezdünk haladni, és látni fogod a fényt az alagút végén, nagyon meg fog jönni az étvágyad, legalábbis 99%-ban ez szokott történni.
Mit szólnál ha adnék plusz egy óra oktatást és nem maradnának nyitott kérdések, mindenre választ kapnál?
Ezt a plusz egy órát az eredeti ár feléért bruttó 30 000 Ft helyett bruttó 15 000 Ft-ért biztosítom.

A plusz egy óra féláron csak itt és most érhető el. Máshol biztos, hogy nem találkozol vele és nem fogod tudni ennyiért megvenni. Ha most nem élsz vele és egy óra után akarsz majd hosszabbítani, akkor az 30 000 Ft lesz, erről kár beszélni!

Ahogy haladunk előre a tanácsadásban nem akarod majd abbahagyni, mert azt tapasztalod, hogy az általam elmondottakkal sokkal könnyebben és gyorsabban érheted el a célodat, mint azt korábban gondoltad volna.

Pipáld be a fenti négyzetet, hogy minden kérdésedre választ kaphass és rakétasebességgel tudj kilőni!

Fizetendő:
Ha csak az extra kedvezményes 1 órás személyes tanácsadást kéred, akkor összesen 3000 Ft (bruttó) összeget kell fizetned. Ha kérted mellé a féláron lévő kedvezményes + 1 órás személyes tanácsadást 15 000 Ft (bruttó) összegért, akkor a teljes fizetendő bruttó végösszeg 18 000 Ft.

Figyelem! A fenti gomb megnyomásával kijelented, hogy elfogadod az Adattovábbítási nyilatkozatot, valamint a Felhasználói feltételeket, és tudomásul veszed az Adatvédelmi szabályzatot!

Teendőid:

1. LÉPÉS
Válaszolj a vállalkozásoddal (vagy az általad képviselt vállalkozással) kapcsolatos kérdésekre!

2. LÉPÉS
Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat!

3. LÉPÉS
Add meg a számlázási adatokat!

4. LÉPÉS
Fizesd ki bankkártyával az OTP Simple biztonságos felületén az 1 órás Tanácsadás extra kedvezményes 3 000 Ft-os árát!

KÉSZ VAGY, küldöm emailben a legfontosabb információkat!

Biztonságos fizetési folyamat

A bankkártyás fizetés az OTP Simple fizető felületén történik. Miután kitöltötted a megrendelési űrlapot, és rákattintasz a “Tovább a fizetéshez” gombra, akkor a rendszer átirányít az OTP Simple oldalán lévő fizetési felületére. Ott értelemszerűen add meg a bankkártyás adataidat, majd kattins a Fizetés gombra.

Van bármilyen kérdésed?

Írj a hello@kaligabor.hu-ra és örömmel válaszolok 48 órán belül.