Ha Te minden kétséget kizárólag, olyan főoldalt és sales oldalt akarsz, ami a legnagyobb hatékonysággal adja el amit árulsz, akkor Neked “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásomra van szükséged!

Ha Te minden kétséget kizárólag, olyan főoldalt és sales oldalt akarsz, ami a legnagyobb hatékonysággal adja el amit árulsz, akkor Neked “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásomra van szükséged!

A legjobb tudásom szerint én magam fogom elkészíteni, felépíteni, Neked pontról pontra a fő és sales oldalad szövegezésének vázát.

Annyira fogok figyelni és koncentrálni minden egyes leírt szóra, mintha a saját vállalkozásom lenne!

A legjobb tudásom szerint én magam fogom elkészíteni, felépíteni, Neked pontról pontra a fő és sales oldalad szövegezésének vázát.

Annyira fogok figyelni és koncentrálni minden egyes leírt szóra, mintha a saját vállalkozásom lenne!

Így lesz garantáltan minden egyes oldalad, minden egyes gondolatának, minden egyes szava:

R

100%-osan az online marketing tudományos alapjaira épülő,

R

100%-osan hibamentes,

R

100%-osan arra előkészítve, hogy a lehető legtöbb látogatódat tartsa ott és adjon el nekik.

Ezekkel az oldalakkal bármit el fogsz tudni adni, akármit is árulsz.
Terméket, szolgáltatást, olcsót, drágát.

Káli Gábor vagyok, végzettségem szerint online marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó.
Egy megrögzött online marketing mániás.
Több, mint 10 éve csinálom már. Megállás nélkül tanulok, képzem magam és ültetek át a gyakorlatba mindent.

Az egyik kedvenc szakterületem a vállalkozások főoldalainak és sales oldalainak a vizsgálata. A vizsgálat egyetlen fő szempontja: úgy vannak-e felépítve szövegezésileg, ahogy az az “online marketing nagykönyvben” meg van írva, vagyis, hogy a maximális bevételt hozzák az oldal tulajdonosának.

Erre viszont 100%-os bizonyossággal csak egyetlen felépítés képes, ami szakmailag igazolva van.

Engem nem érdekel sem a kinézet, sem a design, hiszen az szubjektív kinek mi tetszik.

Szemben a szövegezéssel, ami ha nem tudományos alapokon nyugszik, az folyamatos vevővesztéssel, bevételcsökkenéssel és pénzkidobással jár.

Sajnos a jelenlegi cégek döntő többségének a főoldala és sales oldala ezer sebből vérzik (és az még a jobbik eset, ha tudják mi a különbség a főoldal és a sales oldal közöt). Hiába gyönyörű, designos, mivel szakmailag nem jó, ezért minden egyes alkalommal az oldal tulajdonosa pénzt bukik.

Ezt egyetlen egyszer kell rendberakni és attól kezdve csak termeli a bevételt szinte saját magától.

A módszer amire megtanítalak számtalan kis- és középvállalkozás eladásait repítette a fellegekbe. Nem én találtam ki, hiszen tudományos alapokon nyugszik. Én csak tökéletesítettem, a magyar piacra szabtam és mindenki számára érthető nyelvezetűvé tettem.

Eddig hasraütés szerűen, innen-onnan szedett információk alapján készítetted el az oldalaid szövegezését? Folyamatosan pénzt buksz!

Fogalmad sincs mi a különbség a vállalkozásod főoldala és sales oldalai között? Egyáltalán van mindkettő? Nálad van tűéles határ közöttük? Ha azt sem tudod miről beszélek, akkor folyamatosan pénzt buksz!

Grafikussal, programozóval, webessel, barátokkal, ismerősökkel, kollégákkal konzultálva készítetted el az oldalaid szövegezését? Ez olyan, mintha a kőművessel terveztetted volna meg az egész házadat. Folyamatosan pénzt buksz!

Nem érted hogyan lehetséges az, hogy a számtalan oldal látogatód közül sokkal kevesebben vásárolnak, mint szeretnéd? Ezzel folyamatosan pénzt buksz!

Ha minden tudományos alapot nélkülözve, kifejezetten erre specializálódott online marketing szakember megkérdezése nélkül hoztad létre a főoldaladat, sales oldalad, akkor ne csodálkozz!

Sajnos gigászi hibát vétettél!

De NE AGGÓDJ, most azonnal helyrehozhatod!

Onnan kezdve pedig tonna szám arathatod a gyümölcsét!

Bízd rám a főoldalad, sales oldalad szövegezésének felépítését és valódi, a gyakorlatban működő vevőmágnes weboldalakat hozok létre Neked!

Egy olyan betonbiztos lábakon álló vázat, ami alapján Te már a kisújadból fogod tudi kirázni és végelegesíteni az oldalaid szövegezését.

Felépítem Neked a “házat”, Te pedig utána “berendezed” grafikával, színekkel, tetszésed szerint.

Ez vár Rád

Számodra a legkevesebb munka befektetéssel az oldalaid egy vevőmágnessé változnak. Az egyik legjobb szakemberre bízod, akinek többéves ezirányú gyakorlata és tapasztalata van. Olyan odafigyeléssel fogja elkészíteni az oldalaidat, mintha a sajátjai lennének. Ha semmi mást nem csinálsz csak mindent ugyan úgy folytatsz mint eddig, a főoldalad és a sales oldalad akkor is több vásárlót lesz képes vonzani. Minden egyes nap, minden egyes órájában biztos lehetsz abban, hogy aki valamelyik weboldaladra téved, ő sokkal sokkal nagyobb eséllyel fog vásárolni, mint azelőtt bármikor. Nem kell többet azon gondolkoznod, hogy az oldalaidon mit változtass, milyen szövegezést írj és azt hova helyezd el, mert biztos leszel abban, hogy a mostani felépítésük tökéletes! Többet nem kell hozzányúlni!

Én is végigéltem mindazt, amiről beszélek!

Pontosan tudom, hogy milyen rengeteg pénzt lehet a kukába dobni azzal, ha nem tudományos alapokon nyugszik a főoldal, sales oldal felépítése. A pályafutásom elején még én sem ismertem ezt a módszert. Marketinges kollégákkal, grafikusokkal, programozókkal közösen alakítottam ki az oldalaimat, amik nem is teljesítettek rosszul. Mivel hozták a bevételt és nem volt összehasonlítási alapom, így elégedett voltam.

Egészen addig amíg nem mentem el egy konferenciára, ahol pont úgy világosítottak fel arról, hogy mekkora hibát vétek, mint ahogy teszem azt én most Veled. Érdekesnek találtam az előadást, és hazaérve elkezdtem alaposabban utánanézni a témának.
Amerikában, ami az online marketing őshazája ez már egy “ezeréves” módszer.
Megdöbbentett amiket olvastam. Ahogy egyre mélyebben és mélyebben kutakodtam, úgy jöttem rá, hogy mekkora hibát vétettem.

Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a kőművesemmel közösen tervezem meg a saját családi házamat, vagy megkérek mindenre egy egyetemet végzett építész mérnököt…
Írtam az előadást tartó szakmebrnek, hogy tud-e segítségemre lenni és megmutatni, hogy pontosan mit kell tennem. Hogyan építsem fel az oldalaimat.

Minél hamarabb akartam változtatni, hiszen tudtam, hogy minden egyes nap folyamatos pénzkidobás a cégemnek. 

Amikor a segítségével elkészültünk én sem hittem el a változást. Az akkori bevételem ugrásszerűen nőtt meg.

Akkor jöttem rá, hogy mennyire fontos és egyszerű lehetősége ez a vállalkozásoknak a bevételnöveléshez.  

Mivel Magyarországon akkor még nem volt olyan diplomás marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó, aki specializálódott volna a weboldalak kizárólag a „több bevételt hozzon” elv gyakorlati megvalósítására, és a téma rendkívül érdekelt, ezért szakosodtam erre a tevékenységre.

Ez mind jellemző “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásomra:

R

Tévedés kizárva!

Minden olyan elnézés, félreértés, tévedés ki lesz zárva ami akkor állna fenn, ha nem én csinálnám! Tökéletes lesz! A grafikusok, szövegírók, webesek biztosan a legjobbat akarják Neked, de így nem fogják tudni felépíteni! Ők a maguk szakterületein nagyon jók, de ez egy önálló ága az online marketingnek. Ugye jól gondolom, hogy ha házat tervezel akkor építészmérnököt hívsz és nem lakberendezőt…?

R

Nem lesznek megválaszolatlan kérdéseid!

Ha egyedül csinálod számtalan kérdés fogalmazódna meg benned a készítés során. “Miért így”, “miért ez”, miért ide”, “ezt hogyan” stb. Így viszont a legjavát én csinálom helyetted és még el is magyarázok mindent, pontosan, érthetően!

R

Én dolgozom, Te élvezed az eredményét!

A munka döntő többségét én végzem el helyetted legjobb tudásom szerint. Te hátradőlve fogod élvezni a gyümölcsét és tárt karokkal fogadod az újabb és újabb vevőidet.

R

Garantáltan működni fog!

Több, mint 10 év weboldal építési gyakorlati tudásával készítem el. Az én összes vállalkozásom, összes oldala így készült. Ez is! És folyamatosan teremeli a bevételt. A Tied is fogja!

Pontosan miből áll “Az egyetlen, garantált, tökéletes megoldás a weboldalaid felépítésére” szolgáltatásod?

A szolgáltatás 3 fő részből áll :

A lenti űrlap segítségével jelentkezel. A jelentkezés után kapsz egy levelet amiben ki tudod választani azt az időpontot, ami Neked megfelelő ahhoz, hogy 1 órát személyesen konzultáljunk egymással. Ezen kívül a levél tartalmazni fog egy rövid kérdőívet, ami azért szükséges, hogy már előre fel tudjak készülni a Te vállalkozásodból.

Az 1 óras konzultáció során pontról pontra elmagyarázom Neked, hogy milyen tudományos elv alapján, hogyan fogom felépíteni a Te vevőmágnes oldalaidat. Azt akarom, hogy mindenre választ kapj, amire kíváncsi vagy és értsd amit majd csinálok. Beszélgetünk egy nagyot, hogy Te is érezd, igazi szakértői munkát fogsz kapni tőlem, amit mástól nem biztos, hogy megkapnál.

A konzultáció után általában 1 héten belül én elkészítem és e-mailen elküldve átadom Neked a vevőmágnes oldalaid vázát. Ezt követően Te azt a grafikusoddal, webeseddel vagy akár saját magad (erre is van lehetőség és sokkal olcsóbb, ha szeretnéd elmondom) létrehozod. Olyan designnal, olyan színekkel, amilyen Neked tetszik.

Pontosan hány darab weboldalt készítesz el nekem? Hiszen most még nem tudod, hogy egy terméket/szolgáltatás árulok-e vagy többezret?

Nem is kell tudnom még. 🙂 Hiszen az ezirányú protokoll szerint fogok eljárni, ami azt jelenti, hogy elkészítem Neked:

R
a teljes főoldalad szövegezését,
R

és annak a termékednek/szolgáltatásodnak a komplett sales oldalát ami a legtöbb bevételedet hozta eddig. Ha nincs ilyen vagy nem tudod, akkor a személyes konzultáció során pontosan elmagyarázom, hogy én melyik terméked/szolgáltatásod velem történő elkészítését javaslom. Abban biztos lehetsz, ha elfogadod, és elkészítem, akkor az hozhatja Neked a legtöbb bevételt.

R
Pontosan el fogom magyarázni, meg fogom mutatni, hogy a többi terméked/szolgáltatásod elhelyzésére, felépítésre mit javaslok és miért.

Hol történik az 1 órás konzultáció?

Ha szeretnéd, szívesen elmegyek én hozzád. Budapesten kívül összesen bruttó 10 000 Ft útiköltséget kérek attól függetlenül, hogy merre vagy (ez így sokkal egyszerűbb és nem kell számolgatni).

De ha jobb neked konzultálhatunk e-mailen is. Ebben az esetben, a megbeszélt időpontban folyamatosan leszek a gép előtt és csak a Veled való levelezésre figyelek, semmi másra. Ha nem férünk bele a pont az egy órába semmi gond, folytani fogjuk, amíg nem sikerül lezárni.

Bármelyiket is választod, ez az 1 óra csak a Tied és csak Rád figyelek!

EZT A 2 BÓNUSZT KAPOD PLUSZBA INGYEN

BÓNUSZ 1

10 db letesztelt, működő Facebook beállítási praktika, mellyel időt és egy vagyont spórolhatsz meg.
Ha az én teljes vázlatom alapján létrehozod a saját vevővonzó főoldalad, sales oldalad, akkor egyetlen dolog marad hátra ahhoz, hogy vevők tömegeit légy képes kiszolgálni: hirdetned kell. Erre ma az egyik legolcsóbb (bizony, ez így van, csak érteni kell hozzá) és leghatékonyabb felület a Facebook.
Kapsz 10 db bizonyítottan bevált praktikát, melyet azonnal alkalmazhatsz!
Ezt a bónuszt 5 990 Ft helyett 0 Ft-ért kapod meg.

BÓNUSZ 2

Ahhoz, hogy a tökéleteset nyújtsam Neked, a maximumot, úgy mintha a saját vállalkozásom oldalai lennének, alaposan fel fogok készülni már előre. Éppen ezért 3 óra hosszúságú megelőző felkészülést végzek, hogy ha konzultálunk akkor valóban csak az érdemi munka maradjon hátra. Ez nekem ugyan olyan értékes idő, mintha a tanácsadási szolgáltatásomat vennék igénybe.

Ez bruttó 90 000 Ft lenne. Neked ingyen lesz!

Összesen: 95 990 Ft értékű bónusz INGYEN!

Mennyibe kerül az “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásod?

Ez egy egyszeri befektetés, amivel egy óriási lépést tehetsz a több bevétel irányába. Bármire is költenéd ezt az összeget, a legtöbb dolog idővel csak veszítene az értékéből.

Ez viszont egy örök befektetés, ami ha tökéletesen van elkészítve, akkor folyamatosan pénzt fog Neked termelni.

A weboldal felépítés teljes ára
kérdőív kiértékeléssel
1 órás konzultációval
a főoldalad és sales oldalad szövegezési vázával: 105 000 Ft
Bónusz 1: 5 990 Ft helyett: 0 Ft
Bónusz 2: 90 000 Ft helyett: 0 Ft
Összesen: 200 990 Ft helyett: 105 000 Ft
(bruttó)

A weboldal felépítés teljes ára

N

kérdőív kiértékeléssel

N

1 órás ponzultációval

N

a főoldal és a sales oldalad szövegezési vázával:

105 000 Ft

Bónusz 1:
5 990 Ft helyett

0 Ft

Bónusz 2:
90 000 Ft helyett: 

0 Ft

Összesen:
200 990 Ft helyett:

105 000 Ft
(bruttó)

Egy fontos dolog!

A bruttó 105 000 Ft-nak a 10%-át, bruttó 10 500 Ft-ot kell a jelentkezésed során kifizetni, a többit utólag. Ez is azért, mert szeretném tudni, hogy komolyan gondolod. Ha jelentkezel, nem értesítesz és mégsem jössz el, akkor ez az összeg nálam marad. Ha neked valami közbejön, jelzed, akkor semmi akadálya annak, hogy keressünk egy másik időpontot.

Igyekszem tökéletes munkát kiadni mindig a kezemből. Valóban úgy készítem el az oldalaidat, mintha a saját vállalkozásomét csinálnám! Éppen ezért ez a szolgáltatásom nekem is sok idő- és munkabefektetéssel jár. Ezért csak korlátozott számban, maximum havi 2 db-ot tudok elvállalni.
Tapasztalatból mondom, ha Neked fontos, akkor mihamarabb jelentkezz…

Ingyen kipróbálási garancia –

NULLA RIZIKÓD VAN

Elkezdem az 1 órás megbeszéléstést és 30 perc elteltével megkérdezem, hogy folytassuk-e.
Ha Te úgy döntesz, hogy mégsem azt kaptad a pénzedért amit, vártál, akkor nem folytatom.

Nincs semmilyen harag a részemről, nincs sértődöttség, pontosan ugyanolyan leszek Veled mintha végig hallgattál volna.

Barátsággal elválunk és azonnal visszautalom az előleget.

SŐT!

A “10 db letesztelt, működő Facebook beállítási praktika bónuszt, mellyel időt és egy vagyont spórolhatsz meg” oktatóanyagot megtarthatod!

Ennyire biztos vagyok abban, hogy egyedülálló segítséget tudok Neked nyújtani!
EGYSZERŰEN NINCS MIT VESZÍTENED, HA KIPRÓBÁLOD!

Jelentkezés

7

Ha érdekel ez a szolgáltatás semmi más dolgod nincs, mint írj kérlek egy e-mailt a hello@kaligabor.hu e-mail címre. Elég, ha leírod 2 mondatban mit szeretnél, és én 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.

Nagyon sajnálom, de erre a szolgáltatásomra jelenleg olyan nagy a kereslet, hogy kénytelen voltam átmenetileg felfüggeszteni a megvásárlásának lehetőségét.

Ha neked nagyon fontos lenne, akkor kérlek írj e-mailt a hello@kaligabor.hu-ra.

48 órán belül visszajelzek és megbeszéljük. 🙂

Üdvözlettel:

Káli Gábor
Online marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó
hello@kaligabor.hu
www.kaligabor.hu

Ha Te úgy gondood, hogy van akiben nálam is jobban megbízol, a főoldalad és a sales oldalad létrehozásában, akkor megértem, hogy mindez nem érdekes a számodra.

De ha esetleg nem így van, akkor nem az lenne az ésszerű, hogy a lehető leghamarabb garanatáltan tökéletes felépítésű weboldalaid legyenek?

Van bármilyen kérdésed?

Írj a hello@kaligabor.hu-ra és örömmel válaszolok 48 órán belül.