GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. Ki az a Káli Gábor konkrétan?

Online marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó vagyok. Amellett, hogy marketingkommunikációból szereztem a második diplomámat, éjjelnappal ezzel foglalkozom. Ez az életem, a hobbim, a munkám sokadik éve. Én nem elméleti, hanem gyakorlati tanácsadó vagyok. Nem csak az íróasztalom mellől okoskodom. 3 db, összértékében többszázmillió forint értékű saját projekt teljes kivitelezését csináltam végig a nulláról. Ezekben vagy tulajdonos vagyok a mai napig vagy voltam. Én építettem fel őket azzal a tudással, amit tanítok. Ígyhát legelőször a saját pénzemet kockáztattam, de pontosan tudtam, hogy működnie kell. És így is lett. A tudás amit átadok működik a valódi világban, a gyakorlatban is. Nálad is fog!

2. Miben tud nekem segíteni Káli Gábor?

Megoldom az online marketing segítségével a vállalkozásodnak azt a problémáját amivel megkerestél!

$

Hogyan szerezz új vevőket,

$

Hogyan adj el a régi vevőidnek sokkal többet, mint most,

$

Hogyan hirdess úgy, hogy a befektetett pénzed többszöröse térüljön meg,

$

Hogyan emeld a vállalkozásod a következő szintre,

$

De bármilyen online marketinggel kapcsolatos kérdés jöhet az alapoktól a csúcsig. Érthető és konkrét válaszokat fogsz rá kapni. Nincs mellébeszélés és rizsa. Megmutatom mit kell csinálnod ahhoz, hogy elérd a célt, ami eddig kilátástalannak tűnt és ami iatt megkerestél.

3. Miben vagy más mint a konkurenciáid?

Négy fő dologban.

9

Ha kérdésed, problémád van, akár új érdeklődőként, akár meglévő ügyfelemként szinte mindig rendelkezésre állok. Hétvégén, ünnepnap, reggel 6-tól este 10-ig. Biztos Te is tapasztaltad már, ha van egy megoldandó probléma a vállalkozásodnál, minél előbb konkrétumot szeretnél, ami elöbbre visz. Akár minden egyes várakozással töltött óra is képes nyugtalanságot okozni. Ezt én is pontosan így gondolom, és azt vallom, az ügyfeleim csak azért mert hétvége van, ünnepnap, kora reggel vagy késő este NE ÉREZZÉK EZT. Mivel valóban az online marketing az életem (nem csak jól hangzik), ezért nyugodtan keress, amikor csak szeretnél, örömmel fogok segíteni.

9

Számomra nincs okos vagy buta kérdés. Ha nem tudod mi az online marketing, de több vevőt, bevételt szeretnél, akkor innen kezdjük. Ha viszont a szakma legmélyebb bugyrairól szeretnél konzultálni, akkor ezt fogjuk tenni. Érthetően fogok magyarázni, a Te nyelvezeteden. Ha kell nagyon “egyszerűen”, ha pedig arra van szükség akkor úgy fognak röpködni az angol rövidítések és szakszavak ahogy elvárod tőlem.

9

Nem elméleti, a gyakorlatban használhatatlan és/vagy csak milliós pluszköltségért megvalósítható válaszokat fogok adni a kérdéseidre. Konkért, a való világban a Te vállalkozásodban minél hamarabb megvalósítható, használható és más hasonló problémával küzködő
cégnél már jól bevált tanácsokkal foglak ellátni. Olyanokkal amik konkrétan megoldják azt a problémát ami miatt megkerestél.

9

Minden szolgáltatásomat ki tudod INGYEN PRÓBÁLNI. Én maximálisan hiszek abban, hogy bármelyik szolgáltatásomat is választod az öt közül (bár az ingyenes tananyagnál ez nem releváns), felbecsülhetetlen értékű segítséget tudok Neked adni. Éppen ezért mindegyiknél felajánlom, hogy PRÓBÁLJ KI TELJESEN INGYEN. Ennek részleteit az adott szolgáltatások oldalain elolvashatod.

4. Milyen szolgáltatásaid vannak?

A szolgáltatásaim hat fő csoportra oszthatók, melyekből öt fizetős prémium szolgáltatás, egy pedig ingyenes.

$

A NAGY SZEMÉLYES EGÉSZ NAPOS TRÉNING a kétségek nélküli, tökéletesen kerek online marketingkommunikációról. Ez az egyetlen tréning, amire szükséged van, ha olyan gyakorlati tudást akarsz szerezni, amivel a következő szintre emelheted a cégedet!
Egy egész napos előadás, mely az alapoktól vezet végig a teljes úton. Az előadás végén mindent kristálytisztán fogsz látni és pontosan fogod tudni hogyan teheted 100%-osan kerek egésszé a céged online marketingjét.

Itt olvashatsz róla bővebben!

$

AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE

Ha Te minden kétséget kizárólag, olyan főoldalt és sales oldalt akarsz, ami a legnagyobb hatékonysággal adja el amit árulsz, akkor Neked “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásomra van szükséged!

A legjobb tudásom szerint én magam fogom elkészíteni, felépíteni, Neked pontról pontra a fő és sales oldalad szövegezésének vázát. Annyira fogok figyelni és koncentrálni minden egyes leírt szóra, mintha a saját vállalkozásom lenne!

Klikkelj ide és máris mindent elolvashatsz róla!

$

EGYSZERI TANÁCSADÁS

Alapelv: kérdezz bármit, vagy ha nem tudsz, mutatom az utat. Ne félj akkor sem ha zöldfülü vagy, örömmel megmutatom az alapokat és kiokosítlak. Nálam nem tudsz hülyeséget kérdezni!

Klikkelj ide és máris mindent elolvashatsz róla!

$

GROWT HACKING FACEBOOK HIRDETÉS KEZELÉS

Mostantól én kezelem a Facebook hirdetéseidet, Neked semmi mással nem kell foglalkoznod, minthogy learasd a hirdetések gyümölcsét!

Itt találsz bővebb információt róla!

$

TŰHEGY PONTOS FŐOLDAL, SALES OLDAL KÉSZÍTÉSI ÚTMUTATÓ

Ha meg akarsz tanulni egy tűhegy pontos útmutatást arról, hogyan kell olyan főoldal, sales oldal szövegezést készítened ami a legnagyobb valószínűséggel képes szinte magától eladni akármit is árulsz, akkor megtaláltad! Ez alapján játszi könnyedséggel fogod tudni Te magad megcsinálni!

Itt bővebb infót is találsz erről!

$

INGYENES TANANYAGOK

Melyekből azonnali és konkrét választ kapsz az online marketing egy-egy olyan kérdésére, ami nagyon sokakat foglalkoztat (valószínűleg Téged is).

Ha érdekel, ide kattintva bővebben is olvashatsz róla!

5. Milyen típusú kérdésekkel lehet megkeresni Téged?

Bármilyen kérdéssel ami a Te vállalkozásoddal kapcsolatos (legyen akár egy egyfős magánvállalkozás, vagy egy többszáz főt foglalkoztató cég) és aminek a megoldását az online marketingtől várod. Oldalak kevesek lennének felsoroloni azt, hogy az elmúlt időszakban milyen típusú megoldandó problémákkal kerestek meg, de a leggyakoribbak az alábbiak.

9

Gyorsan bevételt kell növelnem, hogyan tehetem?

9

Új vevők kellenének folyamatosan, mett a régiek kezdenek kikopni, mit csináljak?

9

Elhirdettem már egy csomó pénzt, és alig van eredménye. Nincs valami “biztos” megoldás, ami több pénzt hoz, mint amennyit visz?

9

Nincs valódi értékesítési stratégiája a cégemnek, blogolunk, hirdetgetünk, nem is panaszkodom, de szeretném kerek egésszé tenni ezt az egészet. Mit csináljak?

9

Tudsz valamilyen hivatalos, tudományos módszert arra, hogyan kell felépíteni a weboldalinkat ahhoz, hogy sokkal több pénzt hozzanak?

9

Szeretnénk sok-sok e-mail címet gyűjteni akikből később vevőt csinálunk. Erre van valamilyen gyors és hatékony módszer?

9

A cégünk az egyik legjobb a piacon, de szeretnénk a következő szintre emelni. Akarunk egy “rakétát” alá, de úgy, hogy ne szórjuk ki az ablakon a pénzt. Van ilyen átfogó lépésről-lépésre stratégiád erre?

A sort nagyon sokáig folytathatnám. Nem tudsz hülyeséget kérdezni! Ami miatt megkerestél, azt fogom megoldani Neked, a Te vállalkozásodban.

6. Ha kérdésem van, hogyan tudok veled kapcsolatba lépni?

Írsz nekem a hello@kaligabor.hu ra. 48 órán belül biztosan válaszolni fogok akkor is ha az hétvége vagy ünnepnap, mert fontos vagy nekem és nem csak üres szavakkal.

Van bármilyen kérdésed?

Írj a hello@kaligabor.hu-ra és örömmel válaszolok 48 órán belül.