A Nagy Személyes Egész Napos Tréning

A kétségek nélküli, tökéletesen kerek online marketingkommunikációról.

A Nagy Személyes Egész Napos Tréning

A kétségek nélküli, tökéletesen kerek online marketingkommunikációról.

Ez az egyetlen tréning, amire szükséged van,
ha olyan gyakorlati tudást akarsz szerezni,
amivel a következő szintre emelheted a cégedet!

Egy egész napos előadás, mely az alapoktól vezet végig a teljes úton.

Az előadás végén mindent kristálytisztán fogsz látni és pontosan fogod tudni hogyan teheted 100%-osan kerek egésszé a céged online marketingjét.

A pályám legelején, amikor elkezdtem online marketinggel foglalkozni nem éreztem kerek egésznek azt, amit csinálok. Ugyan használtam a marketing számos eszközét – hirdettem, blogoltam, főoldal, weboldal szövegezéseket készítettem stb. – de valahogy nem állt össze egy egységgé.
Annak ellenére, hogy minden, amit csináltam, tananyagokon, valós gyakorlati tudáson alapult, hiányzott valami.

Hiába ástam bele magam tudományos anyagokba, jártam előadásokra és próbáltam folyamatosan frissíteni a tudásomat, nem segített a fenti problémán.

R

Ismertem az új vevők folyamatos megszerzésének a való életben (nemcsak tankönyvekben) is működő technikáját.

R

Tudtam hogyan lehet a már meglévő vevőket újra és újra vásárlásra bírni.

R

Tisztában voltam az egyik legolcsóbb mégis, legnagyobb hatékonysággal konverziót generáló hirdetési forma csínjával-bínjával stb.

De hiányzott az a bizonyos „megvagyok” érzés. Amikor letisztul minden tudás a fejemben és érezhetem a teljességet.

Aztán egyik pillanatról a másikra megjött az a bizonyos szikra.

Emlékszem, épp kikapcsolódtam vidéken a családommal, amikor rájöttem arra, ami hiányzott. Bár nem örültek neki, de abban a pillanatban leültem a gépem elé és összeraktam a legókockákat egy komplett várrá. Minden darabja megvolt. Ott és akkor, életemben először éreztem, hogy „megvagyok”.

A következő heteim arról szóltak, hogy mindezt egy előadássá formáltam olyan nyelven, ami mindenki számára érthető és könnyen befogadható. Hiszen tudtam, hogy erre minden hosszútávú nyereségességben gondolkodó cégnek szüksége lehet.

Ennek már sok éve, az előadást folyamatosan frissítem a legújabb kutatásoknak, trendeknek megfelelően, de egyetlen dolog nem változott.

Aki ezt eddig meghallgatta, egybenhangzóan az volt a véleménye, hogy, a tréning végére szinte az összes, az online marketing kommunikációjával kapcsolatos kérdéseire úgy kapott választ, hogy a kérdéseket fel sem kellett tennie.

Van bármilyen kérdésed?

Írj a hello@kaligabor.hu-ra és örömmel válaszolok 48 órán belül.