Ha meg akarsz tanulni egy tűhegy pontos útmutatást arról,

hogyan kell olyan főoldal, sales oldal szövegezést készítened ami a legnagyobb valószínűséggel képes szinte magától eladni akármit is árulsz, akkor megtaláltad!

Ha meg akarsz tanulni egy tűhegy pontos útmutatást arról,

hogyan kell olyan főoldal, sales oldal szövegezést készítened ami a legnagyobb valószínűséggel képes szinte magától eladni akármit is árulsz, akkor megtaláltad!

Ezt a módszert alkalmazva olyan oldalakat leszel épes létrehozni, amivel bármit el fogsz tudni adni. A konkurenciád meg a falat fogja kaparni, hogy mitől kapcsoltál hirtelen rakétasebességre…

Káli Gábor vagyok, végzettségem szerint online marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó.
Egy megrögzött online marketing mániás.
Több, mint 10 éve csinálom már. Megállás nélkül tanulok, képzem magam és ültetek át a gyakorlatba mindent.

Az egyik kedvenc szakterületem a vállalkozások főoldalainak és sales oldalainak a vizsgálata. A vizsgálat egyetlen fő szempontja: úgy vannak-e felépítve szövegezésileg, ahogy az az “online marketing nagykönyvben” meg van írva, vagyis, hogy a maximális bevételt hozzák az oldal tulajdonosának.

Erre viszont 100%-os bizonyossággal csak egyetlen felépítés képes, ami szakmailag igazolva van.

Engem nem érdekel sem a kinézet, sem a design, hiszen az szubjektív kinek mi tetszik.

Szemben a szövegezéssel, ami ha nem tudományos alapokon nyugszik, az folyamatos vevővesztéssel, bevételcsökkenéssel és pénzkidobással jár.

Sajnos a jelenlegi cégek döntő többségének a főoldala és sales oldala ezer sebből vérzik (és az még a jobbik eset, ha tudják mi a különbség a főoldal és a sales oldal közöt). Hiába gyönyörű, designos, mivel szakmailag nem jó, ezért minden egyes alkalommal az oldal tulajdonosa pénzt bukik.

Ezt egyetlen egyszer kell rendberakni és attól kezdve csak termeli a bevételt szinte saját magától.

A módszer amire megtanítalak számtalan kis- és középvállalkozás eladásait repítette a fellegekbe. Nem én találtam ki, hiszen tudományos alapokon nyugszik. Én csak tökéletesítettem, a magyar piacra szabtam és mindenki számára érthető nyelvezetűvé tettem.

Eddig hasraütés szerűen, innen-onnan szedett információk alapján készítetted el az oldalaid szövegezését? Folyamatosan pénzt buksz!

Fogalmad sincs mi a különbség a vállalkozásod főoldala és sales oldalai között? Egyáltalán van mindkettő? Nálad van tűéles határ közöttük? Ha azt sem tudod miről beszélek, akkor folyamatosan pénzt buksz!

Grafikussal, programozóval, webessel, barátokkal, ismerősökkel, kollégákkal konzultálva készítetted el az oldalaid szövegezését? Ez olyan, mintha a kőművessel terveztetted volna meg az egész házadat. Folyamatosan pénzt buksz!

Nem érted hogyan lehetséges az, hogy a számtalan oldal látogatód közül sokkal kevesebben vásárolnak, mint szeretnéd? Ezzel folyamatosan pénzt buksz!

Ha minden tudományos alapot nélkülözve, kifejezetten erre specializálódott online marketing szakember megkérdezése nélkül hoztad létre a főoldaladat, sales oldalad, akkor ne csodálkozz!

Sajnos gigászi hibát vétettél!

De NE AGGÓDJ, most azonnal helyrehozhatod!

Onnan kezdve pedig tonna szám arathatod a gyümölcsét!

Adok neked egy tűhegy pontos sablont ahhoz, hogyan csinálj olyan főoldalt, sales oldalt ami garantáltan ELAD (tök mindegy mit árulsz, a sablon ugyan az). Ha a saját oldalaidat ez alapján írod meg és készíted el, garantáltan nem fogsz tudni hibázni.

A nulláról elindulva vezetlek végig pontról-pontra az elkészítés útján. Mit hova írj, milyen sorrendben és mikor. Egy pillanatra sem engedem el a kezed.

Olyan érthetően lesz minden megfogalmazva, hogy első olvasásra is kristálytiszta lesz.

Ha bármilyen kérdés felmerülne benned a megvásárlást követően, dobsz egy e-mailt és villámgyorsan válaszolok. Ott leszek mögötted és segítlek az úton, ne félj!

Ez vár Rád

Soha többet nem lesz benned kérdés, hogy: "jól csináltam"?-hiszen biztos leszel benne, hogy a legjobban!

A vevőid ugrásszerűen fognak megnövekedni, amitől a konkurenciádnak leesik az álla.

Bárhova is sodorjon az élet ennek hasznát veszed! Te tudni fogod a titkos receptjét annak, hogyan kell olyan oldalakat készíteni ami mézesmadzagként vonzza az érdeklődőidet és teszi vevőkké.

Én is végigéltem mindazt, amiről beszélek!

Pontosan tudom, hogy milyen rengeteg pénzt lehet a kukába dobni azzal, ha nem tudományos alapokon nyugszik a főoldal, sales oldal felépítése. A pályafutásom elején még én sem ismertem ezt a módszert. Marketinges kollégákkal, grafikusokkal, programozókkal közösen alakítottam ki az oldalaimat, amik nem is teljesítettek rosszul. Mivel hozták a bevételt és nem volt összehasonlítási alapom, így elégedett voltam.

Egészen addig amíg nem mentem el egy konferenciára, ahol pont úgy világosítottak fel arról, hogy mekkora hibát vétek, mint ahogy teszem azt én most Veled. Érdekesnek találtam az előadást, és hazaérve elkezdtem alaposabban utánanézni a témának.
Amerikában, ami az online marketing őshazája ez már egy “ezeréves” módszer.
Megdöbbentett amiket olvastam. Ahogy egyre mélyebben és mélyebben kutakodtam, úgy jöttem rá, hogy mekkora hibát vétettem.

Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a kőművesemmel közösen tervezem meg a saját családi házamat, vagy megkérek mindenre egy egyetemet végzett építész mérnököt…
Írtam az előadást tartó szakmebrnek, hogy tud-e segítségemre lenni és megmutatni, hogy pontosan mit kell tennem. Hogyan építsem fel az oldalaimat.

Minél hamarabb akartam változtatni, hiszen tudtam, hogy minden egyes nap folyamatos pénzkidobás a cégemnek.

Amikor a segítségével elkészültünk én sem hittem el a változást. Az akkori bevételem ugrásszerűen nőtt meg.

Akkor jöttem rá, hogy mennyire fontos és egyszerű lehetősége ez a vállalkozásoknak a bevételnöveléshez.

Mivel Magyarországon nem igazán volt érthető nyelvezetű, könnyen megvalósítható lépésről-lépésre útmutató, ezért készítettem egyet.

Ez mind jellemző a tűhegy pontos útmutatóra:

Nagyon logikus és könynen átlátható szerkezeti elemek.

Mindneki számára érthető nyelvezet. Nincsenek nehéz megfogalmazások, szakszavak.

Az egész felépítése a "ne kelljen gondlokoznod csak másolnod és tökéleteset készítesz magadnak" elv alapján készült.

Minden egyes logikai egységnél konkrét példák, amit csak le kell másolnod és a saját termékedre, szolgáltatásodra szabni.

Ezzel a módszerrel bármit képes leszel eladni: terméket, szolgáltatást, olcsót, drágát.

Ezt kapod konkrétan

A tűhegypontos útmutató elérhetőségét, a megrendelést követően azonnal elküldöm neked e-mailen. Ha megnyitod, akkor a legelső lépésektől kezdve a legutolsóig,

érthetően,

rengeteg példamondattal,

sok-sok ábrás segítséggel vezet végig a tökéletes főoldal, sales oldal készítéséig.

Nem lesz más dolgod mint az egyes részek helyére behelyettesíteni a Te vállalkozásod odavonatkozó részét.

Fontos: ez a tananyag a kezedet fogva vezet végig a szövegezésen, de nem ad segítséget a design-ba. Az a Te (vagy általad megbízott grafikus) feladata. Hiszen lehet, hogy nekem a piros alapon fekete oldalak tetszenek, Te pedig irtózol mindkét színtől. Én nem tudom neked “mi tetszik”, ezért azt Te fogod eldönteni, szemben a szövegezéssel ami tudományos alapokon nyugszik és igazolhatóan egy olyan séma, ami a legnagobb hatékonysággal képes eladni.

Ezt a 2 BÓNUSZT kapod pluszba INGYEN!

BÓNUSZ 1.

10 db letesztelt, működő Facebook beállítási praktika, mellyel időt és egy vagyont spórolhatsz meg.

Ha a minta alapján létrehozod a saját vevővonzó főoldalad, sales oldalad, akkor egyetlen dolog marad hátra ahhoz, hogy vevők tömegeit légy képes kiszolgálni: hirdetned kell.

Erre ma az egyik legolcsóbb (bizony, ez így van, csak érteni kell hozzá) és leghatékonyabb felület a Facebook. Kapsz 10 db bizonyítottan bevált praktikát, melyet azonnal alkalmazhatsz!

Ezt a bónuszt 5 990 Ft helyett 0 Ft-ért kapod meg.

BÓNUSZ 2.

Egy egyszeri e-mailes konzultáció velem, Neked.

Ez alatt bármit kérdezhetsz Tőlem, ami a tűhegy pontos főoldal, sales oldal útmutatóval kapcsolatos és felmerült benned.

Kizárólag a Te kérdéseidre figyelek, és a legjobb tudásom szerint válaszolok mindegyikre.

Örömmel segítek, használd ki ezt a lehetőséget!

Ezt a bónuszt 10 000 Ft helyett 0 Ft-ért kapod meg.

Mennyibe kerül a tűhegy pontos főoldal, sales oldal elkészítési útmutató?

Te bármit is árulsz, azért teszed, mert minden egyes eladott dolgon keresni akarsz. Amiben teljesen igazad van!

Szerinted mennyi pénztől esel el nap mint nap, csak azért mert az oldalaid mostani felépítése miatt nagy valószínűséggel folyamatosan vevőket buksz…?

Ha sajnálod erre, és a pénzből inkább meghívod a haverjaidat egy pizára, vagy elmész a kedveseddel egy moziba popcorn-nal és üdítővel, akkor ne csodálkozz, hogy nem úgy pörögnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd…

Márpedig ha bármelyik előbbi kettő helyett, egyetlen alkalommal a tűhegypontos útmutatót választod, akkor nemsokára nem pizzára tudod meghívni a barátaidat, hanem ribbon steak-re egy Michelin csillagos étterembe, a szerelmeddel meg nem moziba mentek, hanem házimozit veszel…

A döntés a Tied!

A tűhely pontos útmutató bevezető ára
12 000 Ft helyett: 7 990 Ft
Bónusz 1: 5 990 Ft helyett: 0 Ft
Bónusz 2: 10 000 Ft helyett: 0 Ft
Összesen:
27 990 Ft helyett: 7 990 Ft
(bruttó)

A tűhely pontos útmutató bevezető ára:

12 000 Ft helyett:

7 990 Ft

Bónusz 1:
5 990 Ft helyett:

0 Ft

Bónusz 2:
10 000 Ft helyett:

0 Ft

Összesen:
27 990 Ft helyett:

7 990 Ft
(bruttó)

Ne feledd, jelenleg még bevezető áron tudod megvenni a tűhegypontos útmutatót úgy, hogy a két bónuszt ingyen kapod mellé és ha nem tetszik, egyszerűen visszakéred a pénzed. De ez egy korlátozott ajánlat!

Ingyenes kipróbálási garancia –
NULLA RIZIKÓD VAN

Én maximálisan hiszek abban, hogy felbecsülhetetlen értékű segítséget tudok Neked adni.

Éppen ezért felajánlom, hogy PRÓBÁLD KI TELJESEN INGYEN!

Ha a letöltés után úgy látod nem azt kapod, mint amire számítottál, szólj!

Te nem fogod használni amit kaptál, én pedig megköszönöm a lehetőséget, békében elválunk és visszautalom neked a pénzedet.

Nincs semmilyen harag a részemről, nincs sértődöttség, pontosan ugyanolyan leszek Veled, mintha nem kérted volna vissza.

SŐT!
Az összes bónuszt megtarthatod!
Igen, 15 990 Ft értékű bónusz hivatalosan is nálad maradhat.
A Te döntésed lesz, hogy abból mit használsz és mit nem!

Ennyire biztos vagyok abban, hogy egyedülálló segítséget tudok Neked nyújtani!

EGYSZERŰEN NINCS MIT VESZÍTENED, HA KIPRÓBÁLOD!

Teendőid:

1. LÉPÉS
Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat!

2. LÉPÉS
Add meg a számlázási adatokat!

3. LÉPÉS
Fizess bankkártyával az OTP Simple biztonságos felületén!

Ezt követően azonnal kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, benne minden fontos információval, amire kíváncsi vagy.

7 990 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Simple info

1. LÉPÉS: Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

2. LÉPÉS: Add meg a számlázási adatokat

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha szeretnél az online marketinggel kapcsolatos, Neked hasznos praktikákról, legújabb technikákról értesülni, akkor iratkozz fel INGYENES leveleimre. Minden levél hasznodra fog válni! (Bármikor leiratkozhatsz)

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

3. LÉPÉS: Fizess bankkártyával

Miután a lenti gombra kattintottál, a rendszer átvisz az OTP Simple biztonságos fizetési felületére. Ott add meg a szükséges kártyaadatokat.

1990 Ft

A tűhegypontos útmutató az alapok alapja a sikeres eladáshoz. Olyan, mint egy új háznál a betonbiztos alap. Anélkül nincs ház!

Mit szólnál ha mutatnék egy olyan segédeszközt, ami képes akár megduplázni a sales oldal hatékonyságát?
Ez nem más, mint az ellenálhatatlan ajánlat receptje.

Az ellenálhatatlan ajánlat receptje csak itt és most érhető el. Máshol biztos, hogy nem találkozol vele és nem fogod tudni megvenni.
Ez egy 10 perc alatt megvalósítható pontról-pontra recept, amiből megtudod, hogyan tudsz ellenálhatatlan ajánlatot készíteni a termékedből, szolgáltatásodból. Vagyis abból, amit a sales oldalon konkrétan el akarsz adni.

Ha nem csak simán a temrékeddel/szolgáltatásoddal készíted el a sales oldaladat, hanem "ellenálhatatlan ajánlatosítod", akkor könnyedén  megtöbbszörözöd az esélyét az eladásaidnak!

 Pipáld be ezt a négyzetet és adj el sokkal többet, gyorsabban és kevesebb energiával!

Fizetendő:
Ha csak a Tűhegy pontos Útmutatót kéred, akkor összesen 7 990 Ft (bruttó) összeget kell fizetned.
Ha kérted mellé az "Ellenállhatatlan ajánlat recept" nevű anyagot is 1 990 Ft (bruttó) összegért, akkor a teljes fizetendő bruttó végösszeg 9 980 Ft. 

Figyelem! A fenti gomb megnyomásával kijelented, hogy elfogadod az Adattovábbítási nyilatkozatot, valamint a Felhasználói feltételeket, és tudomásul veszed az Adatvédelmi szabályzatot!

Teendőid:

1. LÉPÉS
Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat!

2. LÉPÉS
Add meg a számlázási adatokat!

3. LÉPÉS
Fizess bankkártyával az OTP Simple biztonságos felületén!

Ezt követően azonnal kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, benne minden fontos információval, amire kíváncsi vagy.

Biztonságos fizetési folyamat

A bankkártyás fizetés az OTP Simple fizető felületén történik. Miután kitöltötted a megrendelési űrlapot, és rákattintasz a “Tovább a fizetéshez” gombra, akkor a rendszer átirányít az OTP Simple oldalán lévő fizetési felületére. Ott értelemszerűen add meg a bankkártyás adataidat, majd kattins a Fizetés gombra.

Ha Te úgy gondood, hogy a főoldalad, sales oldalad tökéletes és pont annyi vevőt hoz, mint amennyi kell neked, megértem, hogy mindez egy picit sem érdekes a számodra.

De ha esetleg nem így van, akkor biztosan meg akarod várni, amíg drágábban és bónuszok nélkül fogod tudni csak megvenni?

Adatkezeléssel kapcsolatos információk:

Van bármilyen kérdésed?

Írj a hello@kaligabor.hu-ra és örömmel válaszolok 48 órán belül.