Ha Te minden kétséget kizárólag, olyan főoldalt és sales oldalt akarsz, ami a legnagyobb hatékonysággal adja el amit árulsz, akkor Neked “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásomra van szükséged!

Ha Te minden kétséget kizárólag, olyan főoldalt és sales oldalt akarsz, ami a legnagyobb hatékonysággal adja el amit árulsz, akkor Neked “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásomra van szükséged!

A legjobb tudásom szerint én magam fogom elkészíteni, felépíteni, Neked pontról pontra a fő és sales oldalad szövegezésének vázát. Én is pontosan annak a saját tananyagomnak a mentén fogok haladni, amit nemrég mevásároltál (hiszen az a tökéletes felépítés), de most én magam szövegezek MINDENT helyetted!
Annyira fogok figyelni és koncentrálni minden egyes leírt szóra, mintha a saját vállalkozásom lenne!

A legjobb tudásom szerint én magam fogom elkészíteni, felépíteni, Neked pontról pontra a fő és sales oldalad szövegezésének vázát. Én is pontosan annak a saját tananyagomnak a mentén fogok haladni, amit nemrég mevásároltál (hiszen az a tökéletes felépítés), de most én magam szövegezek MINDENT helyetted!
Annyira fogok figyelni és koncentrálni minden egyes leírt szóra, mintha a saját vállalkozásom lenne!

Így lesz garantáltan minden egyes oldalad, minden egyes gondolatának, minden egyes szava:

R

100%-osan az online marketing tudományos alapjaira épülő,

R

100%-osan hibamemntes,

R

100%-osan arra előkészítve, hogy a lehető legtöbb látogatódat tartsa ott és adjon el nekik.

Ezekkel az oldalakkal bármit el fogsz tudni adni, akármit is árulsz.
Terméket, szolgáltatást, olcsót, drágát.

Bízd rám a főoldalad, sales oldalad szövegezésének felépítését és valódi, a gyakorlatban működő vevőmágnes weboldalakat hozok létre Neked!

Egy olyan betonbiztos lábakon álló vázat, ami alapján Te már a kisújadból fogod tudi kirázni és végelegesíteni az oldalaid szövegezését.

Felépítem Neked a “házat”, Te pedig utána “berendezed” grafikával, színekkel, tetszésed szerint.

Ez vár Rád

Számodra a legkevesebb munka befektetéssel az oldalaid egy vevőmágnessé változnak. Az egyik legjobb szakemberre bízod, akinek többéves ezirányú gyakorlata és tapasztalata van. Olyan odafigyeléssel fogja elkészíteni az oldalaidat, mintha a sajátjai lennének. Ha semmi mást nem csinálsz csak mindent ugyan úgy folytatsz mint eddig, a főoldalad és a sales oldalad akkor is több vásárlót lesz képes vonzani. Minden egyes nap, minden egyes órájában biztos lehetsz abban, hogy aki valamelyik weboldaladra téved, ő sokkal sokkal nagyobb eséllyel fog vásárolni, mint azelőtt bármikor. Nem kell többet azon gondolkoznod, hogy az oldalaidon mit változtass, milyen szövegezést írj és azt hova helyezd el, mert biztos leszel abban, hogy a mostani felépítésük tökéletes! Többet nem kell hozzányúlni!

Ez mind jellemző “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásomra:

R

Tévedés kizárva!

Minden olyan elnézés, félreértés, tévedés ki lesz zárva ami akkor állna fenn, ha nem én csinálnám! Tökéletes lesz! A grafikusok, szövegírók, webesek biztosan a legjobbat akarják Neked, de így nem fogják tudni felépíteni! Ők a maguk szakterületein nagyon jók, de ez egy önálló ága az online marketingnek. Ugye jól gondolom, hogy ha házat tervezel, akkor építészmérnököt hívsz és nem lakberendezőt…?

R

Nem lesznek megválaszolatlan kérdéseid!

Ha egyedül csinálod számtalan kérdés fogalmazódna meg benned a készítés során. “Miért így”, “miért ez”, miért ide”, “ezt hogyan” stb. Így viszont a legjavát én csinálom helyetted és még el is magyarázok mindent, pontosan, érthetően!

R

Én dolgozom, Te élvezed az eredményét!

A munka döntő többségét én végzem el helyetted legjobb tudásom szerint. Te hátradőlve fogod élvezni a gyümölcsét és tárt karokkal fogadod az újabb és újabb vevőidet.

R

Garantáltan működni fog!

Több, mint 10 év weboldal építési gyakorlati tudásával készítem el. Az én összes vállalkozásom, összes oldala így készült. Ez is! És folyamatosan teremeli a bevételt. A Tied is fogja!

Pontosan miből áll “Az egyetlen, garantált, tökéletes megoldás a weboldalaid felépítésére” szolgáltatásod?

A szolgáltatás 3 fő részből áll :

A lenti űrlap segítségével jelentkezel. A jelentkezés után kapsz egy levelet amiben ki tudod választani azt az időpontot, ami Neked megfelelő ahhoz, hogy 1 órát személyesen konzultáljunk egymással. Ezen kívül a levél tartalmazni fog egy rövid kérdőívet, ami azért szükséges, hogy már előre fel tudjak készülni a Te vállalkozásodból.

Az 1 óras konzultáció során pontról pontra elmagyarázom Neked, hogy milyen tudományos elv alapján, hogyan fogom felépíteni a Te vevőmágnes oldalaidat. Azt akarom, hogy mindenre választ kapj, amire kíváncsi vagy és értsd amit majd csinálok. Beszélgetünk egy nagyot, hogy Te is érezd, igazi szakértői munkát fogsz kapni tőlem, amit mástól nem biztos, hogy megkapnál.

A konzultáció után általában 1 héten belül én elkészítem és e-mailen elküldve átadom Neked a vevőmágnes oldalaid vázát. Ezt követően Te azt a grafikusoddal, webeseddel vagy akár saját magad (erre is van lehetőség és sokkal olcsóbb, ha szeretnéd elmondom) létrehozod. Olyan designnal, olyan színekkel, amilyen Neked tetszik.

Pontosan hány darab weboldalt készítesz el nekem? Hiszen most még nem tudod, hogy egy terméket/szolgáltatás árulok-e vagy többezret?

Nem is kell tudnom még. 🙂 Hiszen az ezirányú protokoll szerint fogok eljárni, ami azt jelenti, hogy elkészítem Neked:

R

a teljes főoldalad szövegezését,

R

és annak a termékednek/szolgáltatásodnak a komplett sales oldalát ami a legtöbb bevételedet hozta eddig. Ha nincs ilyen vagy nem tudod, akkor a személyes konzultáció során pontosan elmagyarázom, hogy én melyik terméked/szolgáltatásod velem történő elkészítését javaslom. Abban biztos lehetsz, ha elfogadod, és elkészítem, akkor az hozhatja Neked a legtöbb bevételt.

R

Pontosan el fogom magyarázni, meg fogom mutatni, hogy a többi terméked/szolgáltatásod elhelyzésére, felépítésre mit javaslok és miért.

Hol történik az 1 órás konzultáció?

Ha szeretnéd, szívesen elmegyek én hozzád. Budapesten kívül összesen bruttó 10 000 Ft útiköltséget kérek attól függetlenül, hogy merre vagy (ez így sokkal egyszerűbb és nem kell számolgatni).

De ha jobb neked konzultálhatunk e-mailen is. Ebben az esetben, a megbeszélt időpontban folyamatosan leszek a gép előtt és csak a Veled való levelezésre figyelek, semmi másra. Ha nem férünk bele a pont az egy órába semmi gond, folytani fogjuk, amíg nem sikerül lezárni.

Bármelyiket is választod, ez az 1 óra csak a Tied és csak Rád figyelek!

EZT A 2 BÓNUSZT KAPOD PLUSZBA INGYEN

BÓNUSZ 1

Visszaadom Neked az előbb megvásáolt TŰHEGY PONTOS FŐOLDAL, SALES OLDAL ÚTMUTATÓ árát, tehát ez Neked ingyen lesz. Ez a legtökéletesebb leírt formája annak, ha valaki saját maga akarja elkészíteni a weboldalait. Én is ez alapján fogok haladni, így ha a későbbiekben úgy döntesz Te magad hozol létre újabb oldalakat, akkor ott lesz az útmutató + az én általam készített mostani oldalszövegezéseid (szintén az útmutató szerint), így valóban gyerekjáték lesz reprodukálnod.

BÓNUSZ 2

Ahhoz, hogy a tökéleteset nyújtsam Neked, a maximumot, úgy mintha a saját vállalkozásom oldalai lennének, alaposan fel fogok készülni már előre. Éppen ezért 3 óra hosszúságú megelőző felkészülést végzek, hogy ha konzultálunk akkor valóban csak az érdemi munka maradjon hátra. Ez nekem ugyan olyan értékes idő, mintha a tanácsadási szolgáltatásomat vennék igénybe.

Ez bruttó 90 000 Ft lenne. Neked ingyen lesz!

Összesen: 97 990 Ft értékű bónusz INGYEN!

Mennyibe kerül az “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásod?

Ez egy egyszeri befektetés, amivel egy óriási lépést tehetsz a több bevétel irányába. Bármire is költenéd ezt az összeget, a legtöbb dolog idővel csak veszítene az értékéből.

Ez viszont egy örök befektetés, ami ha tökéletesen van elkészítve, akkor folyamatosan pénzt fog Neked termelni.

A weboldal felépítés teljes ára
kérdőív kiértékeléssel
1 órás konzultációval
a főoldalad és sales oldalad szövegezési vázával: 105 000 Ft
Bónusz 1: levonom az útmutató árát: -7 990 Ft
Bónusz 2: 90 000 Ft helyett: 0 Ft
Összesen: 202 990 Ft helyett: 97 010 Ft
(bruttó)

A weboldal felépítés teljes ára

N

kérdőív kiértékeléssel

N

1 órás ponzultációval

N

a főoldal és a sales oldalad szövegezési vázával:

105 000 Ft

Bónusz 1:
levonom az útmutató árát:

– 7 990 Ft

Bónusz 2:
90 000 Ft helyett: 

0 Ft

Összesen:
202 990 Ft helyett:

97 010 Ft
(bruttó)

Egy fontos dolog!

A bruttó 97 010 Ft-ból 17 010 Ft-ot kell a jelentkezésed során kifizetni, a többit utólag. Ez is azért, mert szeretném tudni, hogy komolyan gondolod. Ha jelentkezel, nem értesítesz és mégsem jössz el, akkor ez az összeg nálam marad. Ha neked valami közbejön, jelzed, akkor semmi akadálya annak, hogy keressünk egy másik időpontot.

Igyekszem tökéletes munkát kiadni mindig a kezemből. Valóban úgy készítem el az oldalaidat, mintha a saját vállalkozásomét csinálnám! Éppen ezért ez a szolgáltatásom nekem is sok idő- és munkabefektetéssel jár. Ezért csak korlátozott számban, maximum havi 2 db-ot tudok elvállalni.
Tapasztalatból mondom, ha Neked fontos, akkor mihamarabb jelentkezz…

Ingyen kipróbálási garancia –

NULLA RIZIKÓD VAN

Elkezdem az 1 órás megbeszéléstést és 30 perc elteltével megkérdezem, hogy folytassuk-e.
Ha Te úgy döntesz, hogy mégsem azt kaptad a pénzedért, amit vártál, akkor nem folytatom.

Nincs semmilyen harag a részemről, nincs sértődöttség, pontosan ugyanolyan leszek Veled, mintha végig hallgattál volna.

Barátsággal elválunk és azonnal visszautalom az előleget.

Ennyire biztos vagyok abban, hogy egyedülálló segítséget tudok Neked nyújtani!
EGYSZERŰEN NINCS MIT VESZÍTENED, HA KIPRÓBÁLOD!

Jelentkezem “AZ EGYETLEN, GARANTÁLT, TÖKÉLETES MEGOLDÁS A WEBOLDALAID FELÉPÍTÉSÉRE” szolgáltatásra

7

Nagyon sajnálom, de erre a szolgáltatásomra jelenleg olyan nagy a kereslet, hogy kénytelen voltam átmenetileg felfüggeszteni a megvásárlásának lehetőségét.

Ha neked nagyon fontos lenne, akkor kérlek írj e-mailt a hello@kaligabor.hu-ra.

48 órán belül visszajelzek és megbeszéljük. 🙂

Üdvözlettel:

Káli Gábor
Online marketingkommunikációs szakértő, tanácsadó
hello@kaligabor.hu
www.kaligabor.hu

Teendőid:

1. LÉPÉS
Válaszolj a vállalkozásoddal (vagy az általad képviselt vállalkozással) kapcsolatos kérdésekre!

2. LÉPÉS
Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat!

3. LÉPÉS
Add meg a számlázási adatokat!

4. LÉPÉS
Fizess bankkártyával az OTP Simple biztonságos felületén!

Ezt követően azonnal kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, benne minden fontos információval, amire kíváncsi vagy.

Az egyetlen, garantált, tökéletes megoldás a weboldalad felépítésére

17 010 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Simple info

1. LÉPÉS: Válaszolj a vállalkozásoddal kapcsolatos kérdésekre

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

2. LÉPÉS: Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

3. LÉPÉS: Add meg a számlázási adatokat

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha szeretnél az online marketinggel kapcsolatos, Neked hasznos praktikákról, legújabb technikákról értesülni, akkor iratkozz fel INGYENES leveleimre. Minden levél hasznodra fog válni! (Bármikor leiratkozhatsz

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

4. LÉPÉS: Fizess bankkártyával

Miután a lenti gombra kattintottál, a rendszer átvisz az OTP Simple biztonságos fizetési felületére. Ott add meg a szükséges kártyaadatokat.

Fizetendő: A bruttó 97 010 Ft-ból csak 17 010 Ft-ot kell most a jelentkezésed során kifizetni, a többit utólag.

Figyelem! A fenti gomb megnyomásával kijelented, hogy elfogadod az Adattovábbítási nyilatkozatot, valamint a Felhasználói feltételeket, és tudomásul veszed az Adatvédelmi szabályzatot!

Teendőid:

1. LÉPÉS
Válaszolj a vállalkozásoddal (vagy az általad képviselt vállalkozással) kapcsolatos kérdésekre!

2. LÉPÉS
Add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat!

3. LÉPÉS
Add meg a számlázási adatokat!

4. LÉPÉS
Fizess bankkártyával az OTP Simple biztonságos felületén!

Ezt követően azonnal kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, benne minden fontos információval, amire kíváncsi vagy.

Biztonságos fizetési folyamat

A bankkártyás fizetés az OTP Simple fizető felületén történik. Miután kitöltötted a megrendelési űrlapot, és rákattintasz a “Tovább a fizetéshez” gombra, akkor a rendszer átirányít az OTP Simple oldalán lévő fizetési felületére. Ott értelemszerűen add meg a bankkártyás adataidat, majd kattins a Fizetés gombra.

Ha Te úgy gondood, hogy van akiben nálam is jobban megbízol, a főoldalad és a sales oldalad létrehozásában, akkor megértem, hogy mindez nem érdekes a számodra.

De ha esetleg nem így van, akkor nem az lenne az ésszerű, hogy a lehető leghamarabb garanatáltan tökéletes felépítésű weboldalaid legyenek?

Van bármilyen kérdésed?

Írj a hello@kaligabor.hu-ra és örömmel válaszolok 48 órán belül.